Alla inlägg den 12 augusti 2008

Av TessanPrinsessan - 12 augusti 2008 11:35

Sommaren 2008..

Korta versionen är att den har varit jättebra =D

Lillasysters bröllop var jättefint och mycket trevligt att vara på, och så här i efterhand kan jag konstatera att mina söner är så fina (även om jag tjatar på dem ibland och bråkar med dem när de inte lyssnar) de börjar bli stora, de är trevligt resesällskap och de vet att uppskatta det som är enkelt (tur det när de har en rätt fattig morsa)

Jag har börjat rensa i "röran" och det är befriande! Ut med kläder som är av sorten för slitna, urtvättade, "kan-vara-bra-att-ha-när-jag-städar-och-använder-klorin".

Fotbollsfestivalen var ett trevligt inslag även om det stal all tid från annat.. Barnen har en bra pappa som tagit med dem på äventyr i skallebergsgrottorna (fatta vad spännande att ha pannlampa och klättra i grottor) de har sett Star wars utställningen och varit i Stockholm på äventyr.. Så nu väntar vi på kusin nr 11 som tydligen vägrar att komma ut (eller så har barnmorskan och ultraljudet räknat kasst på beräknad partus) och att den havande systern även ska fylla jämt, sen är sommaren gjord.


Kick-offen har jag fått bannor för att jag inte berättat något om.. Det är för att det som hände är hemligt ;)

HA! Nä skämt och sido vi åt gott, vi mådde gott och vi hade det gott, en hel del prat och skratt, tävlingar och massa mys. Det var mycket trevligt, så trevligt att jag hade en fet betongkeps dagen efter. Eller så ska man inte blanda rötjut med öl, gin och likör. Inga skandaler förutom att vi är några som inte gillar Bob Dylan medans andra gör det, det dansades anständigt (till min stora besvikelse hehe) jag hade ont i halsen så jag lät bli singstar denna gång (borde jag kanske inte gjort) vi lyssnade lite på bordellmammans visor.. Så nu har jag redovisat kick-offen. För första gången på 4år känns det helt okej att komma tillbaka till jobbet denna sensommar. Enbart mina härliga kollegors förtjänst. Tack.


Nix nu ska jag ägna mig åt något annat.


Ha en skön tisdag.



Ovido - Quiz & Flashcards