Alla inlägg den 13 augusti 2008

Av TessanPrinsessan - 13 augusti 2008 19:46

Minnen från förr dök upp idag..


Dr Snuggles.. Superbra ju! Ska investera i några filmer tror jag bestämt, allt är så skönt i hans värld, allt lever och inget tas förgivet eller döms ut för att det är konstigt med t e x en kamel som bor bland molnen..Undrar hur många som skapar barnprogram/filmer som tar droger, tänker på Teletubbies, Dr Snuggles, Svampbob m f l.

Jag dömmer ingen, jag kan ha helt åt skogen fel men min reaktion när jag ser ovannämnda så kan jag inte låta bli att stilla undra iaf..Är det kreatörer i sann iogt-nto anda som skapat detta så både niger och bugar jag (det gör jag i vilket fall som helst, hur sköna som helst ju :D ) och erkänner mitt feltänk.

Sen proggbarnböcker som Sprätten på toaletten (jag ler från öra till öra - här snackar vi helt geniala barn(?!)böcker)

En bok som börjar så typ så här... "Sprätten satt på toaletten - torkade sin ända, när han spola började han gnola"

Och så både ser man på bilderna i böckerna och man känner i sinnet att nu jävlar smider gubbfan onda planer! Hur bra som helst, hur politiskt som helst också.

Spana in mästerverket : --------> http://www.spratten.nu/


Sen börjar jag som alltid kring skolstart känna en ofantlig lust efter att få köpa pennor, pennfodral, block, luktsudd.. Jag vill ta på mig grövre skor, tjocktröjan, och gå ut i vackert höstväder och se alla färger i naturen, tända en eld och dricka något varmt medan jag sätter tänderna i något lagomt sotigt som grillats över öppen eld.. Och ändå är jag den som först protesterar när människor säger att sommaren är slut i september, jag tror att jag gör det för att jag vet att de som är sommarälskare ska känna mer hopp och inte redan då gå in i "novembermörkrets labyrint"..

Jag älskar alla årstider och försöker njuta dem till fullo när de kommer, jag vill verkligen inte ha sommar jämt, men inte vinter heller.. Apropå Labyrint (Labyrinth) kommer ni ihåg filmen? Underbar och hur spännande som helst, när man är typ 9år. Försökt hitta den till och från för att se den med sönerna och idag =D På lovefilm såklart!! David Bowie gör en bra roll som elak goblinkung..


Nu har jag lite att fixa och trixa med =)


Dagens topp 3


3. Stuvade makaroner till middag - jag och äldsta gillar! A lot!

2. Singstar med/mot barnen, hur roligt som helst och så svårt emellanåt (r n´b skivan är inte att leka med)

1. Kalla eskimåpussar från banen när de kommer in från regnet - lovely!





Av TessanPrinsessan - 13 augusti 2008 11:50

Har inte varit vid havet en enda gång denna sommar :-| :-/ =(

Texten till Penny & Me får mig att längta efter bilfärden till havet, sanden mellan tårna, det kalla vattnet innan man doppat sig helt, solen som bränner fast fräknar på min näsa, vinden som fläktar så håret kommer i ansiktet och det gör inte ett smack att man ser ut som en trasselsudd, doften av hav och vass..

Vill ha egentid med min bästaste bäste vän Jenny, vi skulle lätt packa in oss en bil och sen dra till havet.. Jag snor av Hanson och ändrar texten till "Jenny & Me"


"Cause Jenny and me like to roll the windows down,
Turn the radio up, push the pedal to the ground,
And Jenny and me like to gaze at starry skies,
close our eyes pretend to fly.."


Shit bacon vad det regnar - semestern är verkligen slut, imorgon börjar jag jobba igen. He´ e´ ba´ "bryt ihop och kom igen"..



Ovido - Quiz & Flashcards