Alla inlägg under augusti 2008

Av TessanPrinsessan - 12 augusti 2008 11:35

Sommaren 2008..

Korta versionen är att den har varit jättebra =D

Lillasysters bröllop var jättefint och mycket trevligt att vara på, och så här i efterhand kan jag konstatera att mina söner är så fina (även om jag tjatar på dem ibland och bråkar med dem när de inte lyssnar) de börjar bli stora, de är trevligt resesällskap och de vet att uppskatta det som är enkelt (tur det när de har en rätt fattig morsa)

Jag har börjat rensa i "röran" och det är befriande! Ut med kläder som är av sorten för slitna, urtvättade, "kan-vara-bra-att-ha-när-jag-städar-och-använder-klorin".

Fotbollsfestivalen var ett trevligt inslag även om det stal all tid från annat.. Barnen har en bra pappa som tagit med dem på äventyr i skallebergsgrottorna (fatta vad spännande att ha pannlampa och klättra i grottor) de har sett Star wars utställningen och varit i Stockholm på äventyr.. Så nu väntar vi på kusin nr 11 som tydligen vägrar att komma ut (eller så har barnmorskan och ultraljudet räknat kasst på beräknad partus) och att den havande systern även ska fylla jämt, sen är sommaren gjord.


Kick-offen har jag fått bannor för att jag inte berättat något om.. Det är för att det som hände är hemligt ;)

HA! Nä skämt och sido vi åt gott, vi mådde gott och vi hade det gott, en hel del prat och skratt, tävlingar och massa mys. Det var mycket trevligt, så trevligt att jag hade en fet betongkeps dagen efter. Eller så ska man inte blanda rötjut med öl, gin och likör. Inga skandaler förutom att vi är några som inte gillar Bob Dylan medans andra gör det, det dansades anständigt (till min stora besvikelse hehe) jag hade ont i halsen så jag lät bli singstar denna gång (borde jag kanske inte gjort) vi lyssnade lite på bordellmammans visor.. Så nu har jag redovisat kick-offen. För första gången på 4år känns det helt okej att komma tillbaka till jobbet denna sensommar. Enbart mina härliga kollegors förtjänst. Tack.


Nix nu ska jag ägna mig åt något annat.


Ha en skön tisdag.



Av TessanPrinsessan - 11 augusti 2008 13:27

Som den kärring mot strömmen jag är så vågar jag vägra "Fäjsbok" .. Har varit skeptisk från början, både med hur de behåller dina uppgifter och bilder sparade på någon server ifall du vill registrera dig igen(WHAT? Som att jag isf inte skulle kunna fixa in bilder och sånt igen).. Och nu har någon rutten männsika som jobbar på Karolinska universitetssjukhuset lagt ut bilder från operationer  i någon sluten grupp på "fäjsbok" för inbördes beundran. Jag blir skogstokig på sånt. Hur fan är man funtad när man jobbar inom vården och sen tar med någon man under den sekretess/etik/moral har ett stort ansvar för (d v s andra människors liv) till en sajt på nätet som inte är seriös för fem öre?? Det är ju ett "BIG NO NO" oavsett var man känner sin sjuka lust att lägga ut sånt. Hade denna människa frågat människorna på bilderna om lov? frågat om det var okej att lägga ut dem till i princip hela världen (för det är ju vad som händer när man lägger ut bilder på nätet, vem som helst kan spara bilderna, sprida dem vidare o s v)

Här bråkas det om FRA lagen och personlig integritet när man fan inte ens kan vara säker på att det jag gör hos min läkare stannar innanför de fyra väggarna.. Jag blir häxan surtant for real.. Arbetsgivaren har informerat facket som den anställde tillhör att den anställde som gjort detta riskerar avsked.. Ursäkta mig? Riskerar? För mig finns det endast en dörr i detta fall.

1. Skadestånd till de som drabbats av kränkningen

2. En hård välriktad spark i arslet på den anställde


Varför jag är så hård i min åsikt? För att har man en anställning inom vården så vet man om att man inte gör så här. Punkt. Inget jävla daltande.


Nu ska denna häxa ta och vika tvätt. MOOOOOOOOORRRRRRRRRRRR!!


http://www.youtube.com/watch?v=SDsxsCAIkuI



Av TessanPrinsessan - 8 augusti 2008 12:16

Med kaffe och ska strax hoppa in i duschen.. Sen blir det avfärd.

Rapport kommer läjtör när jag är i form igen.


http://www.youtube.com/watch?v=WctApx7jMDk



Av TessanPrinsessan - 8 augusti 2008 01:07

En annan favolåt - som jag önskar alla en god natt med.



Av TessanPrinsessan - 8 augusti 2008 00:39

Dänsän näjkäd in dä räjn! Får mig alltid att dansa. Jag beöver inget vibrogym för att få fläsket i skak  :P så det så!







Av TessanPrinsessan - 7 augusti 2008 23:02

Varma kramar till alla goa människor som kom ihåg mig idag - Tack!


Imorgon är det fest.. Time to shake your pom pom ;P





Av TessanPrinsessan - 7 augusti 2008 16:38

Till mina medsystrar där ute..

När livet är tufft..När hjärtan krossas..

Tappa aldrig tron!


http://www.youtube.com/watch?v=-PWunLT7Wgw&feature=related





Av TessanPrinsessan - 7 augusti 2008 15:40

Det blev vin och godis hemma hos mig istället! Vi sket i bion och pratade istället - det var helt enkelt lovely.

Ska lägga mig i ett skumbad nu tänkte jag och ladda för kvällen - jag är liiite trött idag.


Grattis till mig själv - hela 34 år idag, bra jobbat, full fart mot 40 - jag LÄNGTAR!


Här har ni ett horoskop att sätta tänderna i ;P



TVILLINGARNA: Du är intelligent och snabbtänkt. Folk gillar dig eftersom du är bisexuell.
Du tenderar att vänta dig för mkt tillbaka i ett förhållande till vad du duger. Det innebär att du är en snål jävel. Tvillingar är ökända för att de gillar incest.

KRÄFTAN: Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig till en lättlurad sate och en tönt. Du skjuter alltid upp saker. Det är därför du alltid kommer gå på a-kassa och tära på samhället. Alla som sitter i fängelse är kräftor.

LEJONET: Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flesta lejon är bråkmakare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Din arrogans är direkt vedervärdig. Lejon är
tjuvaktiga slynor och får därför ut mer av onani än av sex.


VATTUMANNEN: Du är uppfinningsrik och du lutar åt progressivitet. Du ljuger mkt och ofta. Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad. Alla tycker du är ett jävla svin.

FISKARNA: Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithuvuden. Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Det enda du gör är folk du möter förbannade. Du är snarstucken.

VÄDUREN: Du har livlig fantasi och tror att du är förföljd av SÄPO eller PRO. Du har lite inflytande på dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla makt du har.
Du saknar självförtroende och är en allmän nolla.

OXEN: Du är praktisk och ihärdig. Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan.De flesta tycker att du är envis och tjurskallig. Du är bara en jävla kommunist.

JUNGFRUN: Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater psykiskt sjuka. Du är kall och okänslig och somnar ofta när du knullar. Jungfruar blir bra bussförare och hallickar.

VÅGEN: Du är den artistiska typen och har svårt att hantera verkligheten. Är du man är du högst troligt bög. Dina chanser till anställing och hög lön är noll. De flesta kvinnliga vågar är horor. Alla vågar dör av könssjukdomar.

SKORPIONEN: Du är värst av dem alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Du kommer att klättra till toppen av karriärstegen pga. din totala brist på etik och moral. Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördare.

SKYTTEN: Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en vårdlös tendens att blint lita till turen eftersom du är fullkomligt talanglös. Majoriteten av skyttar är fyllon. Du är en värdelös skit.

STENBOCKEN: Du är konserativ och rädd för att ta risker. Du är kort sagt en feg fjolla. Ingen stenbock har någonsin betytt något. Du borde ta livet av dig!Och som vanligt tar man min blogg med en hink salt ;) Bjussar på en oerhört duktig artist vid namn Pauline Kamusewu.. Love her music.



Ovido - Quiz & Flashcards